-0.2 C
Skopje
Home Uncategorized

Uncategorized

Kuku Isuf-kuku Istref!

Shkruan: Azgan Haklaj Maqedonia e Veriut vazhdon rrugëtimin euroatlantik dhe drejt BE-së. “Shumica e re” vazhdoj rrugëtimin me lakuriqët e natës për të gjetur ngushëllimin në...