-6.2 C
Skopje

Xhaferri: T’u ndihmosh të tjerëve është suksesi më i madh

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi ka njoftuar se ka dhuruar donacion për festat e fundvitit për Klinikën e Fëmijësve, Shkollën “Idnina” dhe shkollën “Zllatan Sremec”.

“Suksesi më i madh është t’ju ndihmosh të tjerëve të jenë të suksesshëm. Sinqerisht shpresoj se me donacionin tonë, edhe kësaj radhe i ndihmuam Klinikën e Fëmijëve, Shkollën Fillore me Qendrën e Resurseve “Idnina” dhe Shkollën e Veçantë Fillore “Dr. Zllatan Sremec”, që të kenë sukses në misionin e tyre fisnik për të ndihmuar fëmijët. Le të jetë Viti i Ri 2022 i suksesshëm për të gjithë!”, shkroi në Facebook Xhaferi.

p://

TË FUNDIT

RMV me Qeveri të re / Kovaçevski kryeministër, Grubi zëvendëskryeministër i parë

Në KUvendin e Maqedonisë së Verut është zgjedhur Qeveria e re. Nga gjithsej 118 deputetë të pranishëm në sallë, kanë votuar 108. Prej tyre 62...

Arbër Ademi replikë Ziadin Selës: Nuk mund ta mposhtni Ali Ahmetin, jeni humbës në çdo cikël zgjedhor

Koordinatori i grupit parlamentar të BDI-së, Arbër Ademi ka replikuar kundër Ziadin Selës duke i thënë se ai duhet të kërkojë përgjegjësi për dështimin...

Vjollca Ademi replikë Ilire Dautit: A ndjeheni mirë që partneri juaj Apasievi nuk ju lejon të flisni shqip?

Ndaj deputetes opozitare Ilire Dauti ka reaguar deputetja e BDI-së, Vjollca Ademi. Ajo ftoi ASh-në që të shoh gabimet e veta, duke ia kujtuar koalicionet...

Vjollca Ademi: BDI gjithmonë punon në përmirësimin e pozitës së gruas

Ndaj deputetes opozitare Ilire Dauti ka reaguar deputetja e BDI-së, Vjollca Ademi. Ajo ftoi ASh-në që të shoh gabimet e veta, duke ia kujtuar koalicionet...

Vjollca Ademi ia përplas në fytyrë Ilire Dautit: Nuk keni kredibilitet të flisni, nga 80 mijë vota mbetët me 40 mijë

Gjatë debatit për zgjedhjen e Qeverisë së re, deputetja e ASH-së Ilire Dauti, ka akuzuar BDI-në për varfërimin e qytetarëve dhe largimin e përditshëm...