-6.2 C
Skopje

Qeveria e Maqedonisë sot mban mbledhjen e rregullt, do të shqyrtohen disa pika

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut informon se sot 14.12.2021, (e martë), do të mbajë mbledhjen e rregullt të 127-të, me më shumë pika nga Programi për punë dhe në interes të qytetarëve.

Në përputhje me rendin e propozuar të ditës, në mbledhje do të shqyrtohen më shumë propozim-ligje edhe atë: për ndryshimin e Ligjit për Tarifë doganore dhe për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për tatim të vlerës së shtuar, përgatitur nga Ministria e Financave.

“Me propozim të Ministrisë së Financave para ministrave për shqyrtim dhe miratim do të gjendet edhe Informacioni për formimin e Fondit për Zhvillim në kuadër të Bankës për Zhvillim të Republikës së Maqedonisë së Veriut me Propozim-vendimit për miratimin e fondeve të Bankës për Zhvillim për formimin e Fondit për zhvillim”.

“Me konkluzionet dhe vendimet nga mbledhja e sotme e rregullt e Qeverisë, e cila do të mbahet me fillim në orën 12:00, opinioni do të njoftohet përmes kumtesës, menjëherë pas përfundimit të saj”, thonë nga Qeveria.

TË FUNDIT

RMV me Qeveri të re / Kovaçevski kryeministër, Grubi zëvendëskryeministër i parë

Në KUvendin e Maqedonisë së Verut është zgjedhur Qeveria e re. Nga gjithsej 118 deputetë të pranishëm në sallë, kanë votuar 108. Prej tyre 62...

Arbër Ademi replikë Ziadin Selës: Nuk mund ta mposhtni Ali Ahmetin, jeni humbës në çdo cikël zgjedhor

Koordinatori i grupit parlamentar të BDI-së, Arbër Ademi ka replikuar kundër Ziadin Selës duke i thënë se ai duhet të kërkojë përgjegjësi për dështimin...

Vjollca Ademi replikë Ilire Dautit: A ndjeheni mirë që partneri juaj Apasievi nuk ju lejon të flisni shqip?

Ndaj deputetes opozitare Ilire Dauti ka reaguar deputetja e BDI-së, Vjollca Ademi. Ajo ftoi ASh-në që të shoh gabimet e veta, duke ia kujtuar koalicionet...

Vjollca Ademi: BDI gjithmonë punon në përmirësimin e pozitës së gruas

Ndaj deputetes opozitare Ilire Dauti ka reaguar deputetja e BDI-së, Vjollca Ademi. Ajo ftoi ASh-në që të shoh gabimet e veta, duke ia kujtuar koalicionet...

Vjollca Ademi ia përplas në fytyrë Ilire Dautit: Nuk keni kredibilitet të flisni, nga 80 mijë vota mbetët me 40 mijë

Gjatë debatit për zgjedhjen e Qeverisë së re, deputetja e ASH-së Ilire Dauti, ka akuzuar BDI-në për varfërimin e qytetarëve dhe largimin e përditshëm...