0.8 C
Skopje

Deklaratë historike: “SHQIPTAR, EJANI E BLINI SHTËPI NË MANASTIR…” (VIDEO)

Mesazh rrëqethës: “SHQIPTAR, EJANI E BLINI SHTËPI NË MANASTIR”, t’ia kthejmë shkëlqimin që ka pasur dikur, është porosia e mësuesit Izet Jusufi nga qyteti i alfabetit shqip, informon gazeta.mk

Pyetje: “Ju bëni ftesë shqiptarëve anembanë ku jetojnë që të vijnë të vizitojnë e frekuentojnë Manastirin, jo vetëm në Nëntor por gjatë tërë vitit”?

“Po, por jo vetëm të vizitojnë. Manastiri prej një qyteti me 100 mijë banor tash ka vetëm 50 mijë, ka shtëpi të zbrazura, urdhëroni shqiptarë, mbusheni qytetin ashtu siç ka qenë dikur”, u shpreh Izet Jusufi, mësues në Manastir.

 

https://www.facebook.com/366308060449682/posts/1312694092477736/

TË FUNDIT

RMV me Qeveri të re / Kovaçevski kryeministër, Grubi zëvendëskryeministër i parë

Në KUvendin e Maqedonisë së Verut është zgjedhur Qeveria e re. Nga gjithsej 118 deputetë të pranishëm në sallë, kanë votuar 108. Prej tyre 62...

Arbër Ademi replikë Ziadin Selës: Nuk mund ta mposhtni Ali Ahmetin, jeni humbës në çdo cikël zgjedhor

Koordinatori i grupit parlamentar të BDI-së, Arbër Ademi ka replikuar kundër Ziadin Selës duke i thënë se ai duhet të kërkojë përgjegjësi për dështimin...

Vjollca Ademi replikë Ilire Dautit: A ndjeheni mirë që partneri juaj Apasievi nuk ju lejon të flisni shqip?

Ndaj deputetes opozitare Ilire Dauti ka reaguar deputetja e BDI-së, Vjollca Ademi. Ajo ftoi ASh-në që të shoh gabimet e veta, duke ia kujtuar koalicionet...

Vjollca Ademi: BDI gjithmonë punon në përmirësimin e pozitës së gruas

Ndaj deputetes opozitare Ilire Dauti ka reaguar deputetja e BDI-së, Vjollca Ademi. Ajo ftoi ASh-në që të shoh gabimet e veta, duke ia kujtuar koalicionet...

Vjollca Ademi ia përplas në fytyrë Ilire Dautit: Nuk keni kredibilitet të flisni, nga 80 mijë vota mbetët me 40 mijë

Gjatë debatit për zgjedhjen e Qeverisë së re, deputetja e ASH-së Ilire Dauti, ka akuzuar BDI-në për varfërimin e qytetarëve dhe largimin e përditshëm...