-6.2 C
Skopje

Opozita shqiptare në skenarin ruso – hungarez të VMRO-së dhe Levicës

Me vendosjen e nënshkrimeve të deputetëve të tyre, opozita shqiptare në Maqedoninë e Veriut u bë pjesë e skenarit ruso-hungarez të partive opozitare maqedonase VMRO-së dhe Levicës me çka kështu ky  koalicion është paraqit cënim serioz i të ardhmes të vendit.

Paratë e majme të cilat u sjellën në vendin tonë shkuan në llogari  të Levicës dhe VMRO-së dhe me këto u rritën apetitet e partive tona opozitare të cilët bënë koalicion me Levicën.

Prania e Dimitar Apasievit nga Levicës në një përbërje të shumicës së mundshme të re parlamentare e vëndos të ardhmen Europiane të Maqedonisë së Veriut në pikëpyetje dhe i hap rrugën misionit ruso-hungarez në Maqedoninë e Veriut për shtrirje të ndikimit të tyre duke destabilizuar vendin.

TË FUNDIT

RMV me Qeveri të re / Kovaçevski kryeministër, Grubi zëvendëskryeministër i parë

Në KUvendin e Maqedonisë së Verut është zgjedhur Qeveria e re. Nga gjithsej 118 deputetë të pranishëm në sallë, kanë votuar 108. Prej tyre 62...

Arbër Ademi replikë Ziadin Selës: Nuk mund ta mposhtni Ali Ahmetin, jeni humbës në çdo cikël zgjedhor

Koordinatori i grupit parlamentar të BDI-së, Arbër Ademi ka replikuar kundër Ziadin Selës duke i thënë se ai duhet të kërkojë përgjegjësi për dështimin...

Vjollca Ademi replikë Ilire Dautit: A ndjeheni mirë që partneri juaj Apasievi nuk ju lejon të flisni shqip?

Ndaj deputetes opozitare Ilire Dauti ka reaguar deputetja e BDI-së, Vjollca Ademi. Ajo ftoi ASh-në që të shoh gabimet e veta, duke ia kujtuar koalicionet...

Vjollca Ademi: BDI gjithmonë punon në përmirësimin e pozitës së gruas

Ndaj deputetes opozitare Ilire Dauti ka reaguar deputetja e BDI-së, Vjollca Ademi. Ajo ftoi ASh-në që të shoh gabimet e veta, duke ia kujtuar koalicionet...

Vjollca Ademi ia përplas në fytyrë Ilire Dautit: Nuk keni kredibilitet të flisni, nga 80 mijë vota mbetët me 40 mijë

Gjatë debatit për zgjedhjen e Qeverisë së re, deputetja e ASH-së Ilire Dauti, ka akuzuar BDI-në për varfërimin e qytetarëve dhe largimin e përditshëm...