-6.2 C
Skopje

Grubi nga Bogovina: Komunat tona duhet të udhëhiqen nga njerëz të aftë

Dua të ju lus sinqerisht të gjithë juve, banorë të komunës së Bogovinës, të mobilizoheni maksimalisht dhe që në rrethin e parë me numrin 3 ta zgjidhni për kryetar të ri, z. Besnik Emshiu pasi që pikërisht komuna e Bogovinës dhe keq menaxhimi me të flet zëshëm për nevojën që komunat tona të udhëhiqen nga njerëz serioz.

Kështu është shprehur zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi sonte gjatë prezantimit të kandidatit për kryetar komune në Bogovinë, Besnik Emshiu dhe listës së kandidatëve për këshilltar.

“Dua të ju lus shumë sinqerisht të gjithë juve, të mobilizoheni maksimalisht dhe që në rrethin e parë me numrin 3 Besnik Emshiun ta bëni kryetar të ri, sepse pikërisht komuna e Bogovinës dhe keq menaxhimi me këtë komunë flet zëshëm për nevojën që komunat tona të kenë njerëz serioz, që komunat tona të kenë subjekte serioze pas tyre, që komunat tona ta kenë mbështetjen e Qeverisë për të gjitha projektet të cilat duam t’i realizojmë.”

TË FUNDIT

RMV me Qeveri të re / Kovaçevski kryeministër, Grubi zëvendëskryeministër i parë

Në KUvendin e Maqedonisë së Verut është zgjedhur Qeveria e re. Nga gjithsej 118 deputetë të pranishëm në sallë, kanë votuar 108. Prej tyre 62...

Arbër Ademi replikë Ziadin Selës: Nuk mund ta mposhtni Ali Ahmetin, jeni humbës në çdo cikël zgjedhor

Koordinatori i grupit parlamentar të BDI-së, Arbër Ademi ka replikuar kundër Ziadin Selës duke i thënë se ai duhet të kërkojë përgjegjësi për dështimin...

Vjollca Ademi replikë Ilire Dautit: A ndjeheni mirë që partneri juaj Apasievi nuk ju lejon të flisni shqip?

Ndaj deputetes opozitare Ilire Dauti ka reaguar deputetja e BDI-së, Vjollca Ademi. Ajo ftoi ASh-në që të shoh gabimet e veta, duke ia kujtuar koalicionet...

Vjollca Ademi: BDI gjithmonë punon në përmirësimin e pozitës së gruas

Ndaj deputetes opozitare Ilire Dauti ka reaguar deputetja e BDI-së, Vjollca Ademi. Ajo ftoi ASh-në që të shoh gabimet e veta, duke ia kujtuar koalicionet...

Vjollca Ademi ia përplas në fytyrë Ilire Dautit: Nuk keni kredibilitet të flisni, nga 80 mijë vota mbetët me 40 mijë

Gjatë debatit për zgjedhjen e Qeverisë së re, deputetja e ASH-së Ilire Dauti, ka akuzuar BDI-në për varfërimin e qytetarëve dhe largimin e përditshëm...