-6.2 C
Skopje

Nxënësit e Tetovës dhe Gostivarit do të kthehen në shkollë

Nxënësit e Tetovës dhe Gostivarit do të kthehen në shkollë

Nxënësit e shkollave të mesme në Komunën e Tetovës dhe Gostivarit, nesër duhet të kthehen në bankat e shkollës, thuajse dy vjet pas zhvillimit të procesit arsimor në formë onlajn.

“Qeveria vendosi që mësimi në shkollat e mesme në Tetovë dhe Gostivar të ndiqet online deri më 20 shtator”, kishin vendosur në seancën e 106-të të Qeverisë së Maqedonisë së Veriut.

Ndryshe, mësimi onlajn kishte filluar në të gjitha qytetet me prani fizike, përveç në Strugë, Kërçovë, Gostivar dhe Tetovë. Më 14 shtator Qeveria vendosi që mësimi të vazhdojë akoma onlajn vetëm për nxënësit e Tetovës dhe Gostivarit.

Ky vendim ishte si masë për të zvogëluar përhapjen e infektimeve me Covid-19, pasi këto dy qytete gjatë periudhës së fundit ishin nga më të prekurat nga ky virus.

TË FUNDIT

RMV me Qeveri të re / Kovaçevski kryeministër, Grubi zëvendëskryeministër i parë

Në KUvendin e Maqedonisë së Verut është zgjedhur Qeveria e re. Nga gjithsej 118 deputetë të pranishëm në sallë, kanë votuar 108. Prej tyre 62...

Arbër Ademi replikë Ziadin Selës: Nuk mund ta mposhtni Ali Ahmetin, jeni humbës në çdo cikël zgjedhor

Koordinatori i grupit parlamentar të BDI-së, Arbër Ademi ka replikuar kundër Ziadin Selës duke i thënë se ai duhet të kërkojë përgjegjësi për dështimin...

Vjollca Ademi replikë Ilire Dautit: A ndjeheni mirë që partneri juaj Apasievi nuk ju lejon të flisni shqip?

Ndaj deputetes opozitare Ilire Dauti ka reaguar deputetja e BDI-së, Vjollca Ademi. Ajo ftoi ASh-në që të shoh gabimet e veta, duke ia kujtuar koalicionet...

Vjollca Ademi: BDI gjithmonë punon në përmirësimin e pozitës së gruas

Ndaj deputetes opozitare Ilire Dauti ka reaguar deputetja e BDI-së, Vjollca Ademi. Ajo ftoi ASh-në që të shoh gabimet e veta, duke ia kujtuar koalicionet...

Vjollca Ademi ia përplas në fytyrë Ilire Dautit: Nuk keni kredibilitet të flisni, nga 80 mijë vota mbetët me 40 mijë

Gjatë debatit për zgjedhjen e Qeverisë së re, deputetja e ASH-së Ilire Dauti, ka akuzuar BDI-në për varfërimin e qytetarëve dhe largimin e përditshëm...