-6.2 C
Skopje

Të gjitha partitë shqiptare bashkë në Çashkë, BDI-ASH-AAA

Për herë të parë në historinë e vendit bëhen bashkë të gjitha partitë shqiptare për Këshillin komunal në komunën e Çashkës duke dalë me një listë të përbashkët, e me këtë rast BDI.

ASH dhe Alternativa përkrahin vetëm një kandidaturë për kryetar komune, atë të Suat Shaqirit nga BDI, pasiqë synohet fitorja në këtë komunë.

Ja njoftimi i tij:

Të ndëruar qytetar të komunës së Çashkës, të ndëruar miq e bashkëvendas. Pas përfundimit të perpilimit të listave për këshilltar komunal si dhe shpalljes së kandidaturave tashmë edhe zyrtarisht për kryetar të komunave, ju informojmë se në komunën tonë të gjitha partit shqiptare janë përcaktur që t’a mbështesin kandidaturen tonë si dhe te bashkohën në një listë për këshillin e komunës.
Suat Shaqiri – Kandidat për Kryetar të Komunës ( Bashkimi Demokratik Për Integrim -BDI).

Lista e këshilltarëve (Koalicion Lokal mes: Bashkimi Demokratik Për Integrim, Koalicioni Aleanca Për Shqiptarët dhe Alternativa)

Në listën e këshilltarëve janë përfshirë të gjitha vendbanimet tona, duke filluar me Jabollçishtën e Epërme, Jabollçishtë e Poshtme, Vranovca, Mellinca e shumë tjerë, çdo vendbanim do këtë përfaqësuesin e tyre i cili do e këtë për detyrë që ti shpalos kërkesat e qytëtareve dhe nevojat e vendit , të cilat së bashku do të mundohemi t’i zgjidhim në suaza të mundësive dhe kapaciteteve tona.

TË FUNDIT

RMV me Qeveri të re / Kovaçevski kryeministër, Grubi zëvendëskryeministër i parë

Në KUvendin e Maqedonisë së Verut është zgjedhur Qeveria e re. Nga gjithsej 118 deputetë të pranishëm në sallë, kanë votuar 108. Prej tyre 62...

Arbër Ademi replikë Ziadin Selës: Nuk mund ta mposhtni Ali Ahmetin, jeni humbës në çdo cikël zgjedhor

Koordinatori i grupit parlamentar të BDI-së, Arbër Ademi ka replikuar kundër Ziadin Selës duke i thënë se ai duhet të kërkojë përgjegjësi për dështimin...

Vjollca Ademi replikë Ilire Dautit: A ndjeheni mirë që partneri juaj Apasievi nuk ju lejon të flisni shqip?

Ndaj deputetes opozitare Ilire Dauti ka reaguar deputetja e BDI-së, Vjollca Ademi. Ajo ftoi ASh-në që të shoh gabimet e veta, duke ia kujtuar koalicionet...

Vjollca Ademi: BDI gjithmonë punon në përmirësimin e pozitës së gruas

Ndaj deputetes opozitare Ilire Dauti ka reaguar deputetja e BDI-së, Vjollca Ademi. Ajo ftoi ASh-në që të shoh gabimet e veta, duke ia kujtuar koalicionet...

Vjollca Ademi ia përplas në fytyrë Ilire Dautit: Nuk keni kredibilitet të flisni, nga 80 mijë vota mbetët me 40 mijë

Gjatë debatit për zgjedhjen e Qeverisë së re, deputetja e ASH-së Ilire Dauti, ka akuzuar BDI-në për varfërimin e qytetarëve dhe largimin e përditshëm...